Berlare – Dag 4

PAG:
Vandaag zijn de pagadders gestart met een pittig bosspel! Door middel van verkoop en aankoop van wapens moesten ze zoveel mogelijk geld verdienen. Ferre kwam met een straatlengte voorsprong als winnaar uit de bus. Na de middag waagden ze zich aan het vierkantspel. ‘S avonds werden luidkeels enkele echte KSA-liedjes gezongen o.l.v de leiding. Kattengejank was er niks tegen! Hierna kropen ze voldaan hun nestje in zodat ze morgen zeker uitgerust zouden zijn. Er staat vast en zeker heel veel op de planning.

JORO:
Om 6u ging de wekker deze ochtend. De joro’s gingen samen met de leiding op dauwtrip. We wandelden naar een gezellige picknickplek waar de leden hebben genoten van de kookkunsten van de leiding. Na een paar kleine spelletjes keerden we terug naar de kampplaats voor een dutje. Het middageten van vandaag was de beruchte hete bliksem, die bij velen in de smaak gevallen was en bij anderen wat minder. In de namiddag hebben we een postenspel in het bos gespeeld waarbij ze met 6 kleuren de juiste code moesten kraken. We eindigden de dag met het PIXAR-spel en met leuke verhaaltjes voor de meisjes-, en zowel de jongenskamer.
Groetjes,
de joro-leiding.

JIM:
We zijn de dag begonnen met verschillende spelletjes. Namiddag zijn we naar het bos gegaan en hebben we een bosspel gedaan. ’s Avonds hebben we samen met de simmers pleinspelen gespeeld en ons geamuseerd met henna.

KN:
Deze voormiddag hebben we Zweedse omloop gehad, die werd gewonnen door Kevin. ’s Namiddags hebben we gestreden voor de titel van Sterkste Knaap; die werd gewonnen door Lennert Berden. ’s Avonds hebben we Fist of Zen gespeeld.

SIM:
Deze voormiddag begonnen de leden met frisse moed aan hun act voor de playbackshow en het kampvuur. Na de eerste kennismaking met de ‘hete bliksem’ (die overigens heel lekker was), namen we onze fietsen en campingstoeltjes richting het meer. Daar namen we een frisse duik om vervolgens onze benen onder tafel te schuiven voor brood en soep. We speelden nog pleinspelen met de jimmers en versierden onszelf met henna. Het was een leuke dag. Morgen op 2-daagse naar Gent! Joepie!

JH:
Bonjour!
Vandaag startte onze dag met een heerlijk ontbijt van spek en eieren. Hierna gingen we met enkele van de groep een fietstocht maken om de tocht van het dorpspel (spel ontworpen door jonghernieuwers) uit te stippelen. Namiddag hebben we gebrainstormd over opdrachten, tochttechnieken, en andere strategieën om ons dorp spel uitstekend te laten verlopen. In de avond stonden sommige van de leden er op dat we naar de match van genk-standard zouden kijken. Dit hebben we dan uiteraard gedaan in onze eigen veranda met de nodige sfeer. Achteraf was de teleurstelling groot na het verlies met 2-1. Morgen staat er een 2daagse op het programma waarbij we naar gent zullen fietsen. Zondag zijn we er weer met meer nieuws!

Advertenties