Berlare – Dag 5

PAG:
Deze ochtend vertrokken we gezamelijk met de andere groepen richting de Action in Berlare, waar we onze huishoudelijke inkopen hebben gedaan. Vervolgens hebben we een plonsje gewaagd in het recreatiedomein te Nieuwdonk. Ondanks dat het begon te regenen is de dag toch niet in het water gevallen (haha). Na de vermoeiende maar geslaagde tocht hebben we onze kamers wat gefatsoeneerd en een warme douche gepakt, waarna de leden veilig in dromenland zijn beland.
Groetjes xxx

JORO:
Na een nogal woelige avond kwam er een stralende ochtend. Alle kids aten een stevig ontbijt, dit was broodnodig voor het spannend avontuur wat hen tegemoed ging komen. We vertrokken namelijk op dagtocht die alles overtrof. De eerste pauze vond plaats bij de action waar de levensmiddelen werden aangevuld. Hierna trokken we door naar het Nieuwdonkmeer. In dit paradijs waar we een paar tropische regenbuien hadden, maar ook overspoeld werden met zonneschijn, werd er veelvuldig gespeeld en gezwommen. De zware terugtocht ging samen met een bezoekje aan een vrij tot zeer vreemde eendenkooi die immens groot was. Iedereen was van zijn melk, maar er was plezier voor elk. Eens terug aangekomen in de “Toren van Pisa” bliezen we gezamelijk uit op het grasveld. Het opgestapelde zweet werd er na een rijkelijk gevuld buffet afgespoeld met een verfrissende douche. Na een spannend verhaaltje van princess Woutje gingen de kinderen zonder zorgen de nacht tegemoet. Een goede nachtrust volgde met veel spoed.
Groetjes,
de Joro-leiding.

JIM:
Na het smeren van een lunchpakket zijn we op dagtocht vertrokken. De dagtocht leidde naar het zwembad maar vooraleer we hier aankwamen zijn we eerst nog gepasseerd bij de action om de snoepvoorraden bij te vullen. De leden hebben zich kunnen amuseren!

KNAPEN: Vandaag hebben we een dagtocht van exact 15 kilometer afgemaald. We hebben een pitstop van 2u gemaakt in het recreatiedomein Nieuwdonk, waar we een frisse duik in het meer hebben genomen. ’s Avonds hebben we nog wat gevoetbald en afgesloten met een vertelsessie van lokale dichter Wout “Dangerous” Mertens.

 

Advertenties