Berlare – Dag 6

PAG:
Vandaag moesten de pagadders weer vroeg uit de veren om er een leuke dag van te maken. Voormiddag werd er gepaintbalt. Hoe vuiler we werden, hoe beter! Namiddag hebben we waterspelletjes gedaan. Een bash, een tuinslang en bruine zeep waren de ingrediënten voor een toffe namiddag. Na het avondeten hebben we bezind en daarna zijn we allemaal ons bedje ingekropen.

JORO:
Vandaag zijn we begonnen met een origineel spel, een mengeling van stratego en Russisch kamp. Na de lekkere frietjes met stoofvlees zijn we de wereld rond getrokken in ons continentenspel. Elke groep had als doel zoveel mogelijk continenten te veroveren. Ten slotte hebben we de dag afgesloten met een bezinning en een K-moment met onze joro’tjes. We zijn vroeg gaan slapen, want morgen staat er weer een lange wandeltocht met een verrassing op het programma!
Zonnige groetjes,
de Joro-leiding.

JIM:
We zijn begonnen met een indianenspel te spelen, na de middag hebben we volleybal gespeeld en geoefend voor de playbackshow en kampvuur. ’s Avonds was er bezinning en daarna hebben we nog wat volleybal gespeeld.

KNAPEN:
Whad’up beste moeders en vaders?! Om onze dag te beginnen hebben we een hevige volleybalmatch gespeeld tegen onze vrouwelijke leeftijdsgenoten (en uiteraard ook gewonnen). Namiddag hebben we een schans ineengevlamd die werd gebruikt om in ons zwembad te landen. ’s Avonds hebben we onze nieuwste aanwinst Cédric Jehoul gedoopt, die slechts 4 maal over zijn nek is gegaan tijdens zijn doop. Morgen gaan we onze onze afgetrainde beachbody’s showen @ recreatiedomein Nieuwdonk.

Hartelijke groeten,
jullie kapoenen

Advertenties