Berlare – Dag 7

PAG:
’s Ochtends stond er een leidingswissel ingepland. De pagadderban werd overgenomen door Giel, Lennert, Jehoul, Natalie en Kobe. Ze speelden het Pixarspel en jungle speed. Na de middag trokken we met zen allen erop uit, we gingen een beetje ravotten bij het nabijgelegen meer. De dag werd afgesloten met een spetterend nachtspel dat door de indianen gewonnen werd. Na een lekkere warme choco gingen de pagadders moe maar voldaan naar bed.

JORO:
Onze joro’s werden vandaag niet gewekt door de huidige leiding, maar door nieuwe leiding. Ze kregen in de voormiddag een spel van Ragnhild, Jan, Neel, Brecht en Cédric. In de namiddag zijn we met een grote bende gaan zwemmen in het Nieuwdonkmeer. ’s Avonds hebben we een nachtspel gespeeld waarbij de Indianen gewonnen hebben. Na een lekkere cupcake en een warme choco zijn de leden gaan slapen. Morgen kunnen ze uitslapen zodat ze de dag kunnen starten met veel energie.
Zonnige groetjes,
de joro-leiding.

JIM:
Vandaag werden de leden gewekt met nieuwe leiding. De leden hebben de voormiddag doorgebracht met Sjoerd en Kathleen. Samen met deze nieuwe leiding hebben de jimmers een ladderspel gespeeld. In de namiddag speelden we waterspelletjes en ’s avonds volleybal samen met de knapen. We sloten de dag af met het grote nachtspel.

KN:
’s Voormiddags was er een leidingswissel. ’s Namiddags was het weer zover: de knapen gingen op zoek naar beachbabe’s @ recreatiedomein Nieuwdonk (maar ze kwamen terug van een kale reis). ’s Avonds was er naar traditie het legendarische nachtspel, gevolgd door de al even legendarische warme chocomelk. Morgen mogen we een uurtje langer uitslapen, om er nadien weer dubbel zo hard in te vliegen.

Groetjes,
de knapenleiding en jullie nageslacht

SIM:
Vandaag startten we de dag met leidingswissel. Chiara en Alessia namen onze taak als leidsters van de simmers over en speelden peking express met onze leden. Tijdens de middag kregen wij onze leden terug en ze waren dolenthousiast! Na het eten poetsten de leden de wc en werden ze geblindoekt en vastgebonden door Kurt. Die bracht hen naar de chirolokalen van Berlare waar wij een Escape Room hadden gemaakt. Ze zijn er helaas niet uitgeraakt maar Lotte heeft wel perongeluk het slot opengekregen. De dag sloten we af met een groot nachtspel.

JH:
Voormiddag mochten de leden voor een keer genieten van andere leiding, dat kwam door de leidingswissel. Sjoerd was leiding van de jimmers, en Giel nam het over bij de pagadders. Daarna werkten we nog wat voor dorpspel en vervolgens zochten we verkoeling op in het donkmeer waar we lekker hebben kunnen braden in de zon. De avond begon met een nachtspel met heel de ksa, gevolgd door een gezellige avond aan het kampvuur.

 

Advertenties