Berlare – Dag 8

PAG:
De jongste ban was al vroeg in de weren om wat creatieve acts samen te stellen voor de laatste avond. Velen hadden goede initiatieven die uitgewerkt werden tot leuke sketches en dansjes. Namiddag viel onze commandotocht in het water door het slechte weer, deze werd vervangen door een quiz. Vervolgens hebben we de kampvuurdingen geperfectioneerd en zijn we gaan slapen,

Tschuss

JORO:
Onze joro’s hebben vandaag een uurtje langer mogen slapen. In de voormiddag hebben onze leden aan het kampvuurlied en de playbackshow gewerkt. Na de middag zijn we in de verande gebleven omdat het buiten regende. We hebben gezelschapspelletjes gespeeld en gekleurd. Omdat de joro’s flink zijn geweest doorheen de dag en het kamp, hebben we ze in de avond beloond met een verwenavond. Ze mochten een beetje snoepen en werden verwend met een gezichtsmasker en voetenbadje. Zowel de meisjes, als de jongens hebben samen hun nagels gelakt en gechillt. Morgen staat er een dorpspel op het programma waarbij ze zeker hun energie nodig zullen hebben!
Groetjes,
de joro-leiding

KN:
Hoi piepeloi knapenverwekkers! Deze morgen hebben we weer een welverdiende platte rust ingelast, waarna we een intense Uno-sessie heeft plaatsgevonden. ’s Namiddags hebben we een nieuw plastic zeil over onze veranda gespannen met het vooruitzicht op de hevige regenval van deze avond. Vedrvolgens hebben we een Alexandertocht georganiseerd, gewonnen door Arthur, Lennert & Philip. ’s Avonds hebben we onze kampvuursketches voorbereid, gevolgd door een voeltocht.

Kusjes en lekjes,
de knapenleiding (in het bijzonder Cédric Jehoul)

Advertenties