Kamp Arendonk kampverslag 23-07-2018

PAG:

Na een rustige nacht zijn we begonnen met de Zweedse omloop. Het was een Zweederige editie ;). De winnaars van deze zeer spannende wedstrijd waren Tys Geusens, Tomas Cox en Bram Cox. Bij de meisjes waren het Janne Onclin, Liese Anné en Roos Maesen. Zij hebben hun muntjes dubbel en dik verdiend! Na een lekkere maaltijd van kip curry en ananasjes, zijn we naar de plaatselijke verfrissing gegaan. Onze kids hebben lekker gezwommen en gespeeld. Om de avond mee af te sluiten hebben we een Alexandertocht gedaan. Maar helaas begreep leidster Femke het spel niet zo goed. We leren haar elke dag nog iets bij!
Groetjes en kusjes van onze kids en leiding

JORO:

Hallo daar,
Na nog een nachtje slapen, waren de joro’s weer helemaal fit voor de zweedse omloop. De winnaars waren voor de jongens Lars C. en voor de meisjes Fenne. Nadat we op adem gekomen waren, stond het middagmaal voor ons klaar. Dat was zeker weer de moeite. Namiddag trokken we erop uit om ons even te verfrissen. Samen met de pagadders namen we een duikje. Toen we terug kwamen, verraste de kookploeg ons met lekkere bicky’s en panacotta. Om de dag goed af te sluiten, hebben we samen gebrainstormd over het kampvuur. Nu is het slaaptijd.
Slaapzacht van al de Joro’s

KNIM
Na een warme nacht vol muggen en warmte moesten we de dag starten met kleine oogjes. Desalniettemin gingen de knimmers vol overgave voor de eerste plaats bij onze eerste activiteit van de dag, de befaamde zweedse omloop. Om de hitte toch wat te verdoezelen zochten we een mooi plekje om ons zwembad te monteren en de verkoeling op te zoeken. Na dit kort intermezzo, weer helemaal fris, sjorden we vervolgens een voetbalstadion waar iedereen zich kon uitleven. ’s Avonds nog een leuke quiz en onze knimmers waren volledig klaar voor bed!
Xoxo de knimmers

SJO
gegroet zutendalers,
na een stevig ontbijt zijn we de wildernis ingetrokken van Arendonk voor de voorbereiding van onze café games.Na deze zware tocht hebben we besloten om in ons mega zwembad een paar baantjes te trekken om onze conditie op te bouwen voor dorpspel. Met het middag maal achter de rug zijn we het centrum van Arendonk gaan verkennen en even gestopt in de winkel voor onze drank stokage bij te vullen.Na dat de rugzakken gevuld waren hebben we de tocht verder gezet.Nu onze dranken stockage is bijgevuld zijn we derekt gestart met de café games.Na deze competitie zijn we allemaal moe en klaar om in onze pitzakken te gaan liggen.

+16:

Dag mamie en papie

We zijn de dag gestart met een stevig ontbijt.
We hebben fijn gerelaxt met de voetjes in het water, na een enige tijd kwam Dani ook uit zijn bed en kwam er gezellig bij zitten.
Daarna hebben we een goed middagmaal gegeten.
Na het middagmaal hebben we de tocht van het dorpspel gemaakt en afgefietst.
Toen hebben we nog fijn met de voetjes in het water gezeten.
Dan hebben we een een avondmaal gehad waar we de bordenletterlijk van wouden aflekken.
In de avond hebben we een dart toernooi gehouden waarvan leider wout de winnaar was daarbij hebben we een lekkere Citroen-ski gedronken.
Zo zag onze dag er uit.

tot morgen!

Advertenties