Dagverslag 28-07-2018

Pagadders

Hallo vanuit Arendonk!
We zijn dag 7 begonnen met een stevig ontbijt, daarna hebben de leden gewerkt aan een dansje en toneeltje voor op het kampvuur. Hierna hebben we ook nog kaartjes gestuurd die jullie één van deze dagen zullen ontvangen! Omdat onze pagaddertjes zoveel spelen en ravotten, zijn we in de namiddag naar de winkel gegaan. Daarna hebben we samen met de joro’s nog het pixarspel gespeeld. In de avond hebben we lekkere hete bliksem gegeten waarbij alles (voor de eerste keer) op was! ’s Avonds vond de bezinning plaats. Dit was even een rustig moment met de hele KSA-groep.
Groetjes aan het thuisfront van onze pagaddertjes en leiding

 

Knimmers

Na een nachtje vrijwillige drail door 2 sukkels (Fleur, Sofie)
Werden we wakker door het fluitsignaal.
We kropen uit onze tent en gingen eten.
Voormiddag speelde we politie en boef wat trouwens aan te raden is aan iedereen. Na de middag bleven we op de kampplaats en speelde we black-box & waarheid,durven of doen. Veel geheimen zijn hierdoor boven water gekomen, Liene doet stiekem aan hobby boeren en Youbi draagt extreem lelijke sokken die ze opgestuurd krijgt door de burgemeester van Mozambique (gelukkig betaalt ze niet voor de sokken).
Voor de formatie en het avond eten gingen we naar het bos om Russisch-kamp te spelen.
Na het avondeten en hadden we een gezellig filmavondje, daarna kropen we terug in ons bedje.

Groetjes knimmers

Hernieuwers:

Beste ouders en andere geïnteresseerden. vandaag hebben we de hele dag aan het dorpsspel gewerkt, zo lang dat er zelfs geen tijd was voor platte rust! ondertussen is het klaar geraakt en kunnen we nog wat ontspannen. we hebben genoten van de Hete Bliksem, toch een van de hoogtepunten van het kamp en panna cotta achteraf! na het eten was er nog een korte bezinning waarin Elias en Joris een mooie dialoog hebben gedaan! dit gezegd zijnde gaan we nu flink op tijd slapen om morgen uitgerust aan het dorpsspel te kunnen beginnen.

gegroet!
de oudste, knapste, slimste en sterkste ban

Advertenties