Kampverslag Tessenderlo – 2 augustus 2019

PAGGADDERS:
Na het overheerlijke buffet waren onze pagadders voldaan en klaar om te beginnen aan hun eerste onvergetelijke nacht op kamp. Een stevig ontbijt zorgde ervoor dat we klaar waren voor het ‘pimpen’ van ons eigen saferipark. Onze namiddagactiviteit viel letterlijk en figuurlijk in het water, maar dit hield ons niet tegen om er een fantastische namiddag van te maken. De jongens amusseerden zich met zaklampen op de kamer, terwijl de meisjes elkaar griezelverhalen vertelden in het donker. Goed gevuld begonnen we aan onze avondactiviteit, hierbij deden we Tessenderlo’s Got Talent waarbij de meisjes -en de jongens ook wel- hun beste trucjes bovenhaalden. Ondertussen genieten ze van een verdiende nachtrust die ze morgen ongetwijfeld nodig zullen hebben!

JoRo’s
Het buffet van de brengdag zullen we ons nog lang herinneren. Met zo een overvolle buik kropen we al te voldaan na nog even de regels te overlopen onder de wol. ’s Ochtends stond er een lekker ontbijtje klaar en erna begonnen we aan het grote safari ganzenbord spel waarbij we Tito moesten helpen om in kaapstad te geraken. Na zo een lange reius hadden we grote honger, dus konden we bij het middagmaal een tweede keer genieten van het overheerlijke buffet van de dag ervoor. zo waren we meteen weer volgetankt om sterkste JORO te spelen. De punten zijn verdeeld maar de winnaar wordt morgen pas bekend gemaakt. Na zo een uitputtende dag waren we al te blij dat we ons bedje zagen want morgen moeten we er vroeg uit voor douwtrip.
De JORO leiding

KNIMMERS
Na een bewogen nacht ontwaakten we met een groot slaaptekort. Ondanks dit tekort startten we met de opbouw van onze sjorconstructie, die later met enkele baches uitgroeide tot een prachtige veranda. Deze veranda hebben we in de avond versierd en ingewijd met een house warming. Er werden lekkere mocktails en versnapperingen voorzien. Na deze loodzware en natte dag kropen ze vroeg hun tent in. Groetjes en tot morgen!
De Knimmer leiding

SJO’ers
Vanochtend begonnen we na het ontbijt de dag met het bouwen van onze veranda. Zo werden alle sjorpalen verzameld en werden er gaten gemaakt in de grond zodat er plaats kon worden gemaakt voor een stevige constructie. Wanneer we ’s middags aan het genieten waren van een heerlijke maaltijd. Na de middag maakte we een avontuurlijke fietstocht door de bossen nabij de kampplaats. Voor sommige fietsen was dit parcours zeker een uitdaging. Ook zorgde we er namiddag voor dat onze veranda een dak kreeg en werd er gedacht aan de inkleding. Na een heerlijke vidé werd er ’s avonds tijd gemaakt voor enkele spelletjes zoals darten, kaartspelen, nagelkloppen en een potje voetbal.
Groeten de sjo’er leiding