Kampverslag Tessenderlo – 6 augustus 2019

6 augustus

PAG
Na dat uurtje extra slaap dat we kregen door het nachtspel, waren de pagadders klaar voor weer een nieuwe dag in Tessenderlo. ’s Morgens zijn we gestart met een Zweedse omloop, Tijs ging met de overwinning aan de haal. Een stevige wortelstoemp met worst zorgde ervoor dat we klaar waren voor nog een stevige wandeling. Iedereen die naar de winkel wou voor zijn snoepvoorraad bij te vullen, wandelde naar de winkel. De andere leden die genoeg snoep bij hadden, hebben zich geamuseerd met macrameën en dansen. ’s Avonds heeft de leiding de leden getrakteerd op een verwenavond! Zo konden we genieten van gezichtsmaskers, voetbadjes, rustgevende muziek, nagell
ak,… . Nadat al de stinkvoetjes en de vieze gezichtjes weer zuiver waren, waren we klaar voor onze laatste trip van de dag richting Dromenland!

Slaapwel en tot morgen!

JORO
Door een geslaagd nachtspel konden we vandaag een uurtje langer uitslapen. Dit zorgde ervoor dat wij uitgerust aan een nieuwe, mooie dag konden beginnen. In de voormiddag lieten de joro’s hun economisch kantje zien tijdens de wisselkoers. Na een echte Belgische klassieker als middagmaal, wortelstoemp met worst, mochten ze zelf kiezen welke activiteiten ze namiddag gingen doen. Zo was er voor ieder wat wils: kampen bouwen, macrameën, honkbal… s’Avonds hebben de joro’s hun creatieve geest gebruikt om het kampvuur onvergetelijk te maken!

Slaapwel en tot morgen!

KNIM
Zalig,vandaag mochten we een uurtje uitslapen.Om helemaal wakker te worden hebben we in de voormiddag waterhonkball gedaan.Hierdoor was iedereen weer fris en monter om in de namiddag naar de lidl te wandelen om nog wat lekker snoep en drinken te kopen.Ook speelde we nog een stadsspel in Tessenderlo.Om de dag in schoonheid af te sluiten zongen we nog wat liedjes en speelden we nog wat liedjes en speelden we nog wat spelletjes.

groetjes en tot morgen!!!

SJO
Vandaag mochten we een uurtje uitslapen, joepie! Dit konden we goed gebruiken want we vertrokken op 2-daagse. Iedereen vertrok vol goede moed en boordevol energie want onze eindbestemming was Leuven! De leiding was in hun element en waren gekleed als echte coureurs (maar konden ze ook fietsen als echte coureurs?). Met een stevig tempo fietsten we bergop en bergaf onder de warme zon. Onderweg zijn we ook langs de befaamde ‘Vlooybergtoren’, bekend van de Call Boys, gefietst. Daar hebben we even uitgerust en wat energie opgedaan. Verder ging de tocht super: geen platte banden, geen kapotte fietsen. Enkel vallende fietstassen en Sjoerd zijn ketting die afviel. Na een lange fietstocht kwamen we aan in Leuven en konden we opzoek gaan naar een slaapplek. Na wat zoeken hebben we 3 slaapplaatsen gevonden in Heverlee. We hebben onze bedjes opgemaakt en ons klaargemaakt voor de ‘Johnny (en marina) avond’. Alle jongens hebben fameus hun best gedaan om er tiptop uit te zijn. Haartjes in de plooi, schoon hemdje en hun openingszinnen on point. Bij de meisjes ging het ook vlot: mascaratje hier, juweeltje daar, ze zager er allemaal prachtig uit. Toen we allemaal klaar waren, vertrokken we met de fiets richting Leuven om te eten. Daarna vertrokken we naar de Oude Markt. We zijn rustig begonnen in de Ambiorix. Na een halfuurtje kwam de DJ en ging iedereen los op de leuke schijven. Iets na middernacht zijn we huiswaarts gekeerd en in ons bedje gekropen. Moe, maar voldaan gingen we ons bedje in.
Slaaplekker en tot morgen!