Kampverslag Tessenderlo – 7 augustus 2019

7 augustus

PAG
Dat we een leuke pagaddergroep met veel talent hebben, wisten we al langer. Vandaag wouden we eens te weten komen wie nu eigenlijk de sterkste is van de hele hoop. Aan de hand van allerlei verschillende opdrachten kwamen we uiteindelijk tot 2 grote winnaars. Marie vertegenwoordigde de eer van de meisjes en Mattis toonde dat hij de sterkste was van alle stoere jongens. Na deze vermoeiende namiddag smulden we allemaal van een groot bord macaroni! Om deze dag vol energie af te sluiten hebben we in de avond nog genoten van een leuke filmavond waarbij Hanne had gezorgd voor enkele lekkere versnaperingen, zo konden we haar verjaardag nog een keertje vieren. We gaan nu tevreden ons bedje in en zijn benieuwd wie ons morgen komt wakkermaken, want het is leidingwissel.
tot morgen!

JORO
Vandaag werden we wakker door de stralende zon die door onze ramen scheen. Dit kon maar één ding betekenen: het vettig dagske is aangebroken! We startten met een eitje en een spekje. Dan waren we klaar voor één tegen vettige allen. Alle taken werden goed volbracht, alleen lukte het niet om het ei vlekkeloos door te geven. Namiddag zetten we de vettigheid verder op de bash. Zo kon iedereen genieten van de geur van visjes, verf en bloem. Na een stevige douche beloonden we onze dappere joro’s met een verwenavond. Gezichtsmaskers à volonté!
Slaapzacht en tot morgen!

KNIM
Vanochtend zijn we vroeg opgestaan. Er stond een dauwtrip met spek en ei op het programma. Daarna hebben we het vierkantsspel gespeeld. Niemand mocht het vierkant verlaten en alle opdrachten moesten in het vierkant worden uitgevoerd. Op die manier konden ze seconden verdienen waarmee ze voor sommige zaken toch het vierkant moesten verlaten. ´s Middags aten we heerlijke chili con carne met stokbrood en nacho’s. Zo hadden we terug voldoende energie voor de namiddag. We mochten onze vuilste kleren aantrekken. We hebben de namiddag doorgebracht op de bache met vuile dingen. In de avond werden de acts voor het kampvuur gemaakt, daar is wel nog wat werk aan. Tot morgen!

SJO
Na een stevige 2-daagse hebben we een klein beetje uitgeslapen. Toen we allemaal klaar waren, hebben we een lekker ontbijtje gegeten. Daarna zijn we vertrokken naar Leuven om het stadsspel ‘Super Cops’ te spelen. Na wat rondlopen, zijn we huiswaarts gekeerd. Eens aangekomen, hebben we alles uitgepakt en wat gechilld in onze veranda. In de avond hebben hebben we het flesjesspel gespeeld. Tenslotte zijn we lekker onder de wol gekropen om wat bij te slapen.
Tot morgen!