Kampverslag Tessenderlo – 8 augustus 2019

Vandaag werden we allemaal wakken met andere leiding. Want het was vandaag de dag van leidingswissel. Pagadders met een Knimmer-leider of een Sjo’er met een Joro-leidster, vandaag kon het allemaal.

De pagadders hebben met hun nieuwe leiding de dag gestart met een politie en boef spel rond het heem. In de namiddag hebben ze kampen gebouwd en verschillende schommels gesjord. De joro’s zijn op Alexandertocht geweest om ongezien de kampplaats terug te bereiken. Namiddag hebben ze het fameuze vierkantspel gedaan, iets waar ze naar hadden uitgekeken. In de namiddag was er tenslotte nog een Russisch kamp. Bij de knimmers was er uiteraard ook veel plezier, zij speelde een zenuwslopende Cluedo en in de namiddag een wit-poeder-spel. De sjo’ers hebben de laatste details aangebracht aan hun dorpsspel en hebben Fist of Zen gespeeld.

’s Avonds hebben we het samen even rustig gemaakt tijdens ons K-moment. Ons even groot maken voor een ander, iets doen voor een ander en eens even niet aan onszelf denken. Een groot hart voor de KSA met liedjes en plezier was het resultaat.

Veel liefs van jullie leden en leiding