Kampverslag Landen – 21 juli 2020

Pagadders:
Vandaag kwamen we aan op ons eerste kamp, voor sommigen al het tweede.
We kregen onze kamers toegewezen, die zijn heel gezellig! Bij de meisjes hangen er zelfs lampjes ENNNN… staan er vissen!
Over de vissen horen jullie morgen meer. We kregen ook een korte kennismaking met het kampthema en speelden nog wat op de speelplaats van de school naast ons.
Hierna konden we genieten van een heerlijke spaghetti bolognese van onze geweldige kookploeg. Nu gaan we genieten van onze eerste nacht.
Tot morgen, de Pagadders!

JoRo’s:
Het verloop van dag 1 in het Aarderijk.
Onze aardstuurders (joro’s) kwamen gepakt en gezakt om 17u aan in Ba Singh Se (koninkrijk van de aardstam) voor een 10-daagse strijd om de Avatarwereld. Veel konden we vandaag niet meer doen, buiten het eten van een overheerlijke spaghetti.
Na het overlopen van de kampregels zijn we stilletjes aan naar bed gegaan. Het was geen al te drukke dag, maar morgen staan we paraat voor het verover van ons eerste land.
Groetjes uit het Aarderijk!

Knimmers:

Sjo’ers:
Dinsdag 21 juli zijn wij begonnen met een stevig fietstochtje van 80km naar Landen.
Ook hebben wij even een tussenstop gemaakt aan “fietsen door het water” in Bokrijk.
Eens we aan kwamen op de kampplaats zijn we direct begonnen aan het opbouwen van de tenten. Na al dat harde werk konden we onze voeten onder tafel schuiven voor de spaghetti die de kookploeg voor ons had klaargemaakt.
Na het eten hadden we onze rust wel verdient en later gingen wij ons bedje in.

Hernieuwers: