Kampverslag Landen – 22 juli 2020

Pagadders
hey ouders vandaag zijn we opgestaan om half 8 om ons klaar te maken voor de formatie. Na een lekker ontbijt begonnen we met wat leuke spelletjes zoals honkbal, chinese voetbal, rotte eiren,…
Hierna was het weer eens tijd om middag te eten. Namiddag kregen we te horen dat onze derde vis gestolen was. Om die terug te krijgen moetenn we doorheen heel het kamp opdrachten doen met de hele groep. De eerste opdracht was 1 tegen allen, deze is tot een goed einde gebracht! Daarna was het tijd voor het avondeten, videe hmmm. Het was niet zomaar een avondeten, maar een echte
datenight. We werden gekoppeld aan een jongen of meisje en aten samen met een gezellig kaarslichtje.

JoRo’s
Ondanks de korte nachtrust, begonnen we vol goede moed aan onze veroveringstocht. Met 1 tegen allen in de voormiddag verzamelden we de grondstoffen voor het opbouwen van onze basis Ba Sing Se. Eenmaal gesetteld moesten we ervoor zorgen dat we contact konden leggen met onze leider Bumi. Door een gigantische Mastermind ontcijferden we de code naar de grootste aardemeester van het reik. Bumi stuurde ons in de goede richting i.v.m. het veroveren van ons eerste land. Eens we dat land veroverden, bouwden we een restaurant waarin we videe met puree en sla gegeten hebben. Na een zware dag konden we ‘s avonds ontspannen met een grote versie van Jungle Speed, vervolgens gingen we op weg naar dromenland… dat is eens iets anders dan de Avatarwereld. Morgen hoor je weer van ons! Over en uit.

Knimmers
Na een eerste (korte) nacht en een goed ontbijtje zijn we begonnen aan onze sjorring. Langzaam maar zeker komt er vorm in de veranda. Tegen de late namiddag zijn we gestopt en kon de veranda constructie even rusten. Na de lekkere videe trokken we onze wandelschoenen aan en gingen we op tocht in Landen. Eens we een groot veld hadden gevonden kon de strijd lossbreken in een potje honkepoly. Wie zou de meeste straten bemachtigen? Zo was de eerste dag al om en kropen we moe onze tent in.
Veel groetjes van de Knimmers!

Sjo’ers
We werden wakker door het fluitsignaal. We kropen uit onze tent en gingen ontbijten. Daarna zijn we meteen beginnen boren voor onze spectaculaire veranda. Het boren ging niet altijd even vlot, de grond was hard. Toen het zonnetje uit kwam zijn we even gaan baden om op te warmen van de koude nacht. Na het heerlijke soepje was het tijd om verder te werken aan de veranda. Het zeil dat het dak voorstelt werd er opgelegd. Na al dat zwoegen hebben we ons ontspannen met een potje tennis en voetbal. Als avond eten hadden we vidé met puré en wat groentjes en voor als dessert pudding met crunch. Later op de avond hadden we een geweldige #Timactiviteit. “De slimste mens van Zietendoal”. Daarna hebben we nog wat gechild met onze ban, daarna was het bedtijd.

H’s