Kampverslag Landen – 23 juli 2020

Pagadders
We hebben vandaag in de voormiddag gescheiden activiteit gedaan.
De jongens hebben leren sjorren en de meisjes hebben leuk geknutseld.
In de namiddag zijn we naar de beemden gegaan waar we leuk in de beekjes hebben gespeeld.
’s Avonds hebben we een heel leuke casino avond gehouden waar iedereen zeer leuk en netjes gekleerd was. Nu genieten we van een verdiende nachtrust!
Tot morgen!

JoRo’s
We zijn de derde dag begonnen met een bezoekje aan de lokale markt in Ba Singh Se waar de joro’s een spelletje wisselkoers speelden. Na een bordje soep zijn we de namiddag begonnen met veel nattigheid. Om wat afkoeling te zoeken in Ba Sing Se amuseerden de joro’s zich rot met waterspelen. De lekkere kipcurry deed ons goed om daarna een potje reuze jungle speed te spelen. De nacht viel in het aarderijk op naar een nieuwe dag! Tot morgen.

Knimmers
Na een iets minder koude nacht ontwaakten de knimmers in de tent. De constructiewerken van de veranda waren tegen de middag afgerond en tijdens de namiddag hebben we de veranda gezellig ingekleed. Een paar van ons hebben ook nog kleurrijke armbandjes gemaakt. Na het overheerlijke diner was het tijd voor een feestje maar je kan geen feestje geven zonder eerst op te ruimen dus hebben we de veranda opgeruimd en daarna was het tijd om ons stulpje in te wijden. Tot morgen, Slaapwel, kusje van de kapoenen.

Sjo’ers
Donderdag ochtend hebben we de laatste puntjes op de i gezet van onze veranda. Namiddag was het tijd voor Peking expres. Na een tijdje fietsen en wat opdrachten kwamen we op onze eind bestemming. De leiding trakteerde ons op een ijsje. Na het avond eten hebben we onze avond nog gevuld met café games. Zoals nagel kloppen, kaarten,… en een kampvuurtje.
Zie jullie snel tot morgen! Groetjes de Sjo’ers.

Hernieuwers