Kampverslag Landen – 24 juli 2020

Pagadders
Vandaag begonnen de pagadders met leuke spelletjes met een handicap. Daarna aten we heerlijke soep met een broodje bapao. In de namiddag kon ons vettig dagske beginnen. Daarvoor konden de pagadders genieten van een slip’n slide, vervolgens hadden ze plezier op de enige echte vettige bash. ’s Avonds aten we heerlijke friet stoofvlees met een beetje groentjes. Om de dag af te sluiten mochten de pagadders nog een kaartje schrijven. Verwacht jullie dus maar aan wat post!

Joro’s
De vierde dag begonnen we met een potje stratego team ‘noord’ vs ‘zuid’. In de middag overheerlijke groentesoep en de joro’s waren klaar om aan de vettige namiddag te beginnen. Onze aardstuurders werden een met hun element. Daarna kregen ze een verdiende douche, en als kers op de taart de lekkerste stoofvlees met frietjes ooit. Na een heerlijke maaltijd gingen we kaartjes schrijven en een spelletje dikke Bertha. Na een druk dagje gehad te hebben kropen de joro’s in hun slaapzak. Tot morgen voor een nieuwe dag in Ba Singh Se!

Knimmers
Hallo lieve ouders, vandaag hebben we erg veel gedaan . Voormiddag streden voor de sterkste knimmer , namiddag hebben we het corona-spel gespeeld in het enigste bos dat in landen te vinden was maar het was super tof ! ‘S avonds hebben we nog een puddingquiz gedaan, de pudding was heerlijk maar de verliezers moesten wel de afwas doen …Geslaagde dag dus !

Sjo’ers
Voormiddag hebben we de mol gespeeld. Jelle was de mol en Sofie was gewonnen. Na het middageten hebben we het volleybalnet opgezet en een toernooi gehouden. De verliezer moest de afwas doen. Als avond eten was het stoofvlees met frietjes mmm lekker! Na de platte rust hadden we een gesplitste activiteit. De meisjes hadden een relaxte verwen avond met maskertjes en macramé. En de jongens een quiz waarbij Jan gewonnen had. Na al die verwennerij en quizzen verwarmde we ons aan het kampvuur en kropen we daarna in ons bedje.

Hernieuwers