Hongarije 23 juli

Pagadders
Heee iedereen,
Na een lange busreis kwamen we aan in Hongarije. De Kamers werden ingedeeld en de bedden werden opgemaakt. We gingen op verkenningstocht, we zijn naar het Balatonmeer gegaan. Na onze rijst met kip hebben wij nog wat spelletjes gespeeld en zijn daarna in ons bedje gekropen.

Joro’s
Na al dat reizen in de bus zijn we eindelijk aangekomen in Siofok. Al snel lieten wij onze koffers in het hotel en gingen we naar het prachtige Balatonmeer om daar onze voetjes nat te maken in het azuurblauwe water. Na de kamerverdeling hebben we de Hongaarse ervaart. Na deze delicatesse besloten we dat we even rustig aan gingen doen en gewoon op het terrein bleven. De dag sloten we af met ons in te nestelen in ons bedje.

Knimmers
Gisteren kwamen we eindelijk aan in het o zo mooie Hongarije, na een helse lange reis met de bus via heel wat bergpassen en rivieren.
Natuurlijk moesten we zo snel mogelijk het befaamde Balatonmeer verkennen, aangezien het al laat was gingen we er enkel met de voetjes in, de temperatuur stond ons alvast aan.
Om de avond af te sluiten konden we leuk wat volleyballen, pingpongen, baseballen, en nog andere leuke spellen beoefenen.

Sjo’ers
Na een busrit van 18 uur zijn de sjo’ers eindelijk aangekomen in het warme Zamardi. Na het uitladen van de bus, hebben we het hotel eens verkend en de kamers ingedeeld. Van op het moment dat dat gebeurt was, gingen we op zoek naar dat bekende meer dat blijkbaar in de buurt lag. Na een wandeling van 10 minuten kwamen we aan bij het Balaton meer, een frisse plons bij zonsondergang was alles dat we nodig hadden om er een geslaagde eerste dag van te maken.

Hernieuwers