Hongarije 24 juli

Pagadders

Joro’s
na het fluitsignaal van de bondsleiding kregen we een uitgebreid ontbijtbuffet voorgeschoteld. Na de belangrijkste moment van de dag begonnen we met het meten van de sterke kwaliteiten van onze groep met het spel ‘sterkste Joro’ na al dat puffen, zwoegen en zweten besloten we dat we toe waren aan verkoeling op welke manier kan dit beter dan het bezoek aan het Balatonmeer. Na al dat gespetter keerden we terug naar het hotel waar gyros met rijst op ons wachtte. Onze dag eindige met een spannende en intensieve volleybal match die gewonnen werd door iedereen behalve door onze leider Tim. Slaapwel en tot morgen!!!

Knimmers
Na een goede nachtrust begonnen we de dag met ganzenbord, om meer te weten te komen over Hongarije en de leiding.
In de namiddag konden we eindelijk helemaal in het Balatonmeer. In vergelijking met de Zutendaalse surfplas was de surfplas maar een klein vijvertje. Om deze fijne dag af te sluiten begonnen we al met kampvuur voorbereiding zodat onze sketch litter dan lit wordt. Morgen hebben we eindelijk de kans om onze leiders te beschieten met paintball. Tot morgen, groetjes de knimmers!

Sjo’ers
Uitgeslapen begonnen we aan de 2e dag, al rap kwamen we erachter dat het eigenlijk warmer was dan dat we dachten. Voormiddag hebben we ons op ons gemak aangepast aan het tropische klimaat. Na het middagmaal zijn we met goede moed vertrokken naar het Balaton meer, daar hebben we heel de namiddag genoten van het zonne’ke en het warme water. Het enigste waar we wel nog aan moeten wennen is het Hongaarse eten, dat toch heel anders is als de Belgische hete bliksem.

Hernieuwers