Hongarije 26 juli

Pag
De dag begon niet zo als gepland de bus stond namelijk in pan. Hierdoor kregen 10 personen een privé rondleiding in een busje. uiteindelijk konden we dus toch vertrekken. Als eerst kwamen we aan bij de prachtige burgt van Boudapest en de Sint-Mathias kathedraal. Na dit bezoekje gingen we verder naar het Heldenplein waar we onze luch aten. En als laatste reden we door naar de stad Pest, hier kregen de leden de kans om een souveniertje. En als afsluiter mochten de leden zich douchen.

Knimmers
Maandag meteen na het ontbijt stapten we de bus op om de hoofdstad Boedapest te ontdekken. Bij de burcht en het heldenplein kregen we een boeiende uitleg van onze goede gids Tom. Hierna werden we even door onze leiding losgelaten om iets lekkers te gaan eten en eventjes te shoppen. Om de leuke dag af te sluiten had de leiding een feestje voor ons georganiseerd waar we helemaal uit de bol konden gaan.

Sjo’ers
Jaja we hebben een dag gemist, maar we hebben er dit keer een goede rede voor. De sjo’ers zijn gisteren vertrokken op een alternatieve versie van een tweedaagse Staptocht. Met goede moed vertrokken we na een stevig ontbijt. Door de hitte is het natuurlijk geen toeval dat we bij de tussenstop een plonsje hebben genomen in het Balatonmeer. Na nog even afzien in de hitte kwamen we aan bij de paintball. Hier hebben we natuurlijk een intensieve, warme maar enorm spectaculaire namiddag beleefd. De dag bracht ons nog een rustige Johnny avond in het centrum van Siofok waarna de eerste dag van de tweedaagse op zijn eind was.