Hongarije 27 juli

Joro
Goedemorgen leukste Joro-ouders. Deze dag had veel in petto. Om half 10 werden wij verwacht in het Kalandpark in Zamardi. Na al die hoogtes werd het tijd voor een frisse duik in het Balatonmeer. Na een kleine pitstop bij de winkel begonnen we aan het nachtspel, dit eindigde met koude chocomelk en koekjes. Ten slotte gingen onze Joro’s slapen met een extra uurtje rust. Tot morgen!!!!!!!

Knim
De dag erna werden we gewekt om ons voor te bereiden op het kampvuur, na de middag vertrokken we naar het Balatonmeer om er de hele namiddag te kunnen dobberen in het water. We genoten van een heerlijke maaltijd die door onze Hongaarse vrienden gemaakt werd. Toen het donker werd speelden we het nachtspel dat gemaakt werd door de hernieuwers. Hierna kregen we een lekker glaasje chocomelk en een koekje. Zo sloten we onze dag mooi af en kropen we in ons nestje.

Groetjes van de knimmers 😉

Sjo
Dag twee begon iets later dan de andere dagen. Een uur uitslapen was zeker geen overbodige luxe. Het Balatonmeer werd in de namiddag onveilig gemaakt door de leden en in de avond stond het nachtspel op de planning. Dit spel werd georganiseerd door de oudste groep. De resem aan opdrachten werden tot een goed einde gebracht, waardoor de chocomelk na het spel zeker niet onverdiend was. De leden zijn hierna naar hun kamer getrokken, want ze moeten morgen fris en monter zijn om omgedoopt te worden tot echte ksa’ers.