KAMP STER – 3 augustus

pagadders

Joro’s

toen de zon op kwam stonden alle Joro’s op om van hun stevig ontbijt te genieten.
Dit was zeker nodig om tijdens Zweedse omloop de snelste tijd neer te zetten.
Hierna kregen we ons eerste soepje van de keukenploeg, en dat smaakte heel erg lekker.
In de namiddag speelde we een potje paintball waarbij we helemaal onder de verf kwamen te zitten.
Onder de stralende zon kregen we een lekker raket ijsje als 4uurtje.
Het avond eten was videe met puree waarna we even een kijkje gingen nemen aan het viaduct,het was zeker de moeite waard.
Groetjes van alle Joro’s

Knimmers

Na het afwerken van onze veranda, gingen we op ontdekking in de bossen. we volgenden er een rivier helemaal naar boven en konden daar het viaduct bewonderen. eens terug op de kampplaats konden we de voetjes onder tafel schuiven voor een lekker bord soep. deze vitaminen kwamen goed van pas want onze jongens hebben namiddag de glijbaan in elkaar gezet. de meisjes hielden een gezellige namiddag in de verande en we maakten armbanden. ’s avonds was het tijd voor spelletjes in de veranda en voor wat volksdansen. slaapwel!

Sjo’ers

Ook vandaag werkten we verder aan onze veranda, een dak is toch wel handig tegen de zon. Tijdens de middag werden we getrakteerd op een heerlijke soep. De keukenploeg krijgt van ons tot nu toe een 10/10! Namiddag trokken we richting het circuit van Spa-Francorchamps. Het was even zoeken. Recht op recht door de Ardennen is moeilijker dan gedacht. Heel wat schrammen later konden we genieten van het circuit dat vandaag GRATIS geopend was! Zo konden we kijken naar de racende auto’s. Het was een stevige tocht, in blakhete zon en een licht tekort aan water. MAAR, we hebben en gehaald en konden meteen opladen met de beste videe die we ooit gegeten hebben! ‘S avonds genoten we van onze alcoholvrije cocktails tijdens de housewarming van onze veranda. Hiernaast was het tijd om onder het wol te kruipen.

Hernieuwers

Dag beste ouders. Hier in de Walen gaat het met pieken en dalen.Het was weer vroeg vandaag, onze veranda helemaal klaar.We moeten wel toegeven, soms zijn we een beetje raar. Tussendoor sprokkelden we wat hout, want zonder vuur is het nogal koud.Alle projectjes zijn helemaal afgerond, dit jaar zonder Emiel en Lowie is het minder een boerenbond.Jan verloor zijn evenwicht en viel in de beek, gelukkige heeft hij een grote, ronde cake.Goedenacht en tot morgen. Groetjes de hernieuwers

Advertentie