Wie zijn we?

KSA Zutendaal is natuurlijk een jeugdbeweging, en draait dus helemaal om zijn leden. KSA staat voor Katholieke Studenten Actie. Je kan er beginnen als 8-jarige pagadder en eindigt er misschien wel als leider of leidster, na vele jaren plezier in alle bannen of leeftijdsgroepen. Ongeveer om de 2 weken is er per ban een activiteit en komen zowel leden als leiding in een opperbest humeur naar onze lokalen aan de nachtegalenstraat om zich weer een hele namiddag uit te leven en te amuseren, te spelen en te ravotten. We doen eens goed gek, gaan op zoek naar een verborgen schat, spelen aan onze lokalen of in het bos, maken een tocht of we zijn gewoon gezellig samen. Dát is KSA

Je zal op KSA veel nieuwe vrienden leren kennen, en het is dan ook een aanrader voor iedereen. En door het grote aantal leden en leiding bij KSA Zutendaal zal je je altijd op je plaats voelen. Eens je er bij bent begrijp je waarom er zo velen vol lof zijn over hun jeugdbeweging. Een jeugdbeweging kan je immers veel bijbrengen en dat allemaal door je simpelweg te amuseren. Wat wil je nog meer?

De meeste mensen in Zutendaal kennen ons wel, want we zijn al jaren een vaste waarde in de gemeente. Waarschijnlijk heb je ons wel eens gezien of gehoord op een zondagnamiddag of een vrijdagavond wanneer er activiteiten zijn voor de verschillende bannen.

Sinds 2016 vormen KSA De Heikleuters en KSA Meisjes Zutendaal samen: KSA Zutendaal

Onze leidingsploegen slaan de handen in elkaar voor een nieuwe verbeterde formule, nog krachtiger tegen verveling.

Wat is er beter geworden:

  • We hebben één naam, 1 nieuw logo, 1 leidingsploeg, 1 website en 1 facebookpagina waar al onze activiteiten zijn terug te vinden.
  • We brengen het beste in de jongens en meisjes bijeen. Samen zijn we sterk! Een grote leidingsploeg met twee keer zoveel goede ideeën, plannen en engagement.
  • We zorgen voor een duidelijke, gezamelijke agenda, met tweewekelijkse activiteiten. Zeker voor ouders met zowel een zoon als een dochter wordt de weekplanning een stuk eenvoudiger.
  • Naast gemengde activiteiten zal er ruimte zijn voor typische jongens- en meisjesactiviteiten.

Nog vragen? Vuur ze maar af op de leiding (te herkennen aan hun enthousiaste manier van lopen)

info@ksazutendaal.be